У Києві збудують канатну дорогу над Аркою Дружби народів

Читать на русском
Київ планує оголосити інвестиційний конкурс із будівництва канатної дороги навесні 2017 року та залучити близько 20 мільйонів доларів інвестицій.

Навесні 2017 року Києві оголосять інвестиційний конкурс на будівництво канатної дороги від Арки Дружби народів на Володимирську гірку, Поштову площу й Труханів острів.

Про це розповів перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на портал «Столична нерухомість».

«Канатна дорога з об'єктами громадського призначення маршрутом Арка Дружби народів-парк Володимирська гірка-Поштова площа-Труханів острів-Гідропарк. Сума інвестицій – близько 20 мільйонів доларів, планують оголошення інвестиційного конкурсу навесні 2017 року», – зазначив він.

За словами чиновника, столична влада сподівається, що цей проект стане туристичною особливістю міста.

Як повідомлялося раніше, в Києві впроваджують систему дистанційного керування та оперативного коригування параметрів системи зовнішнього освітлення, що дозволить заощаджувати до 80% витрат на електроенергію.

КМДА також виділила в міському бюджеті-2017 200 млн грн на модернізацію вуличного освітлення – заміну ламп розжарювання на світлодіодні лампи.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: