У Києві на прийом до лікаря можна буде записатися онлайн

Читать на русском
Із січня 2017 року в Подільському районі столиці запустять пілотний проект електронного запису на прийом до лікарів. Про це повідомив заступник голови КМДА Микола Поворозник.
Фото з відкритих джерел

Із січня 2017 року в Подільському районі столиці запустять пілотний проект електронного запису на прийом до лікарів.

Про це розповів заступник голови КМДА Микола Поворозник, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на УНІАН.

За його словами, система вже розроблена на базі медичних закладів Подільського району, а зараз триває завершальний етап її тестування.

Система запису до лікаря, як і раніше, зберігатиме можливість зробити це через реєстратуру в медустанові, водночас дозволить потрапити на прийом після дзвінка на телефонну лінію кол-центру (044) 580-10-70, (073) 580-10-70, (068) 580-10-70, (066) 580-10-70 та через сайт www.helsi.me.

До системи поки що підключені медустанови первинної ланки – амбулаторії та відділення діагностичного центру, а в майбутньому підключать стаціонари, травмпункти та аптеки. В системі є реєстр пацієнтів. Для кожного пацієнта буде створена електронна медична карта, яка зберігатиме в електронному вигляді всю історію хвороби. Лікарі зможуть ознайомитися онлайн з результатами попередніх візитів пацієнта до медустанов.

Зараз до високошвидкісного інтернету підключені 8 реєстратур, пов'язаних із 18 амбулаторіями та іншими медзакладами в районі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що цього тижня Кабмін планує винести на розгляд уряду й затвердити концепцію реформи системи охорони здоров'я.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: