У Києві визначили трамвайні лінії, які першими підуть на реконструкцію

Читать на русском
У КМДА планують залучити інвестиційні кошти від ЄБРР на реконструкцію трамвайного полотна в столиці.

У Київській державній адміністрації планують реконструювати наявні трамвайні лінії, першими з яких будуть ділянки від вулиці Милославської до залізничного вокзалу «Дарниця» та від житлового масиву Відрадний до станції метро «Лук'янівська».

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив директор департаменту транспортної інфраструктури Сергій Майзель, передає «Слово і Діло».

«На нараді обговорювали необхідність і перспективи проведення реконструкції трамвайних колій у столиці, а також залучення інвестиційних коштів від ЄБРР. Зокрема, на Лівому березі – від вулиці Милославської до залізничного вокзалу «Дарниця» та на Правому березі – від житлового масиву Відрадний до станції метро «Лук'янівська», – пише він.

У КМДА анонсували конкурс на обслуговування 112 маршрутів громадського транспортуКиївська влада в найближчому майбутньому оголосить конкурс на обслуговування 112 маршрутів громадського транспорту.

Як повідомлялося раніше, від вулиці Гната Юри до ЗАТ «Кисневий завод» (Відрадний проспект, 93/2) буде побудована друга черга лінії швидкісного трамвая, що закільцює шляхи, якими ходять трамваї №№1,3,14,15.

Нагадаємо, в Києві збудують транспортні пересадочні вузли в Подільському та Оболонському районах, що сприятиме впорядкуванню проходу пасажирів до місць посадки-висадки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: