Під Івано-Франківськом закрили виробництво фальсифікату горілки – фото

Читать на русском

Там же було виявлено 810 літрів спирту, а також обладнання для незаконної діяльності.
Розслідування кримінального провадження триває.

Під Івано-Франківськом вилучено 785 літрів фальсифікату, розлитого по пляшкам, які були обклеєні акцизними марками невстановленого зразка.

Про це у себе на сторінці в facebook пише перший заступник голови Державної податкової служби Сергій Білан.

«В результаті проведеного обшуку було виявлено та вилучено 785 літрів фальсифікату, розлитого по пляшкам, які були обклеєні акцизними марками невстановленого зразка, майже 647 таких марок, 810 літрів спирту, а також обладнання для незаконної діяльності. Розслідування кримінального провадження триває», – написав заступник голови ДФС.

Відзавтра в дрібних виноробів не вимагатимуть ліцензіюЗавтра, 13 жовтня, набере чинності закон, який скасовує для невеликих виробників необхідність купувати за 500 тисяч гривень на рік ліцензії на оптову торгівлю вином, виготовленим із власної, а не придбаної сировини.

Станом на середину жовтня від отруєння сурогатним алкоголем по всій Україні померли 55 людей, з яких 41 – з Харківської області.

У зв'язку з чим уряд повертає регулювання цін на алкогольні напої шляхом встановлення мінімальних цін, скасування яких було головною причиною зростання контрафакту і множинних випадків отруєнь сурогатом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: