У Держспоживслужбі прокоментували масове отруєння учасників фестивалю в Кам'янці-Подільському

Читать на русском
В результаті масового отруєння в Кам'янці-Подільському були госпіталізовані 12 осіб, серед яких 9 дітей.
Діти проживали і харчувалися в готельно-ресторанному комплексі «Ксенія»

Головне управління Держспоживслужби в Хмельницькій області зареєструвало спалах захворювання гострою кишковою інфекцією серед учасників фестивалю «Перлина Кам'янця».

Про це пише «Новое время», передає «Слово і Діло».

За інформацією відомства, станом на 22 листопада захворіло 56 осіб, серед яких 48 дітей та 8 дорослих.

До інфекційного відділення Кам'янець-Подільської міської лікарні в стані середньої важкості було госпіталізовано 12 осіб (3 дорослих і 9 дітей) з попереднім діагнозом гострий гастроентероколіт. Станом на ранок 22 листопада в стаціонарі залишилася одна дитина 13 років.

Всі хворі з 19 до 21 листопада проживали й харчувалися в готельно-ресторанному комплексі «Ксенія» за адресою вул. Жванецьке шосе, 3.

Для встановлення причин виникнення спалаху в міськвиконкомі створена комісія. 21 листопада розпочато проведення санітарно-епідеміологічного обстеження готелю. За фактом виникнення спалаху підготовлені матеріали до прокуратури.

Як повідомлялося раніше, уряд повертає регулювання цін на алкогольні напої шляхом встановлення мінімальних цін, скасування яких було головною причиною зростання контрафакту й множинних випадків отруєння сурогатом.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: