Адміннагляд над сином Джемілєва скасовано – адвокат

Читать на русском
Трирічний адміністративний нагляд РФ, незаконно встановлений над українським громадянином Хайсером Джемілєвим, скасовано.

Адвокат Микола Полозов розповів, що трирічний адміністративний нагляд РФ, який був протизаконно встановлений над українським громадянином Хайсером Джемілєвим, скасовано.

Про це повідомляє «Укрінформ», передає «Слово і Діло».

«З незалежних від мене причин я не міг брати участь у розгляді з приводу адміністративного нагляду, незаконно встановленого над моїм підзахисним. Однак, як я дізнався, апеляційною інстанцією, Астраханським обласним судом, 2 листопада це рішення було скасовано за поданням прокуратури», – пояснив Полозов.

Таким чином, юридична невизначеність з адміністративним наглядом, встановленим над Хайсером Джемілєвим, про яку говорив раніше Полозов, дозволена.

Джемілєв назвав прізвища затриманих кримських татарНардеп Мустафа Джемілєв оприлюднив список кримських татар, які утримуються в будівлях ФСБ РФ на окупованому півострові.

Звільнення Хайсера Джемілєва відбудеться 25 листопада в Астрахані.

Нагадаємо, Хайсера Джемілєва звинувачували в тому, що в травні 2013 року він на подвір'ї свого будинку в Бахчисараї вбив знайомого сім'ї з рушниці свого батька.

Після анексії Криму російські слідчі органи вивезли Хайсера із сімферопольського СІЗО в Краснодарський край, де він був визнаний судом присяжних винним у вбивстві з необережності, незаконному зберіганні зброї та боєприпасів і засуджений до п'яти років позбавлення волі.

Раніше російський адвокат Марк Фейгін 21 листопада підтвердив інформацію про майбутнє звільнення сина лідера кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва Хайсера.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: