ЄС допоможе Україні зміцнити кордон із Білоруссю

Читать на русском
Європейський союз виділить 2 мільйони євро на закупівлю техніки для посилення кордону з Білоруссю.

Європейський союз виділить українським прикордонникам 2 мільйони євро на закупівлю обладнання і техніки для посилення кордону з Білоруссю.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Держприкордонслужби України.

Ця технічна допомога є частиною другої фази міжнародного проекту СУРКАП, який зміцнює потенціал прикордонних відомств України і Білорусі щодо захисту спільного кордону, заявили у відомстві. Проект фінансується Європейським Союзом та впроваджується Міжнародною організацією з міграції (МОМ).

У ДПСУ розповіли, скільки прикордонників уже звільнили за корупціюУ 2016 році через корупцію до адмінвідповідальності притягнули 373 особи, звільнили – 7. Крім того, до дисциплінарної відповідальності притягнули понад 3 тисячі працівників, ще 93 були звільнені.

Церемонія передачі відбудеться 22 листопада в Житомирі на Соборній площі о 11:00. Участь в передачі і демонстрації техніки візьмуть глави Державної прикордонної служби України, представники Житомирської обласної державної адміністрації; Представництва ЄС в Україні та програми міграційного менеджменту представництва Міжнародної організації з міграції в Україні.

Нагадаємо, співробітники Служби безпеки України затримали на адмінграніце з Кримом двох дезертирів, які перейшли в російську армію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: