На кордоні з Кримом СБУ спіймала двох дезертирів

Читать на русском
Співробітники Служби безпеки України затримали на адмінкордоні з окупованим Кримом двох дезертирів.

Співробітники Служби безпеки України затримали на адмінкордоні з Кримом двох дезертирів, які перейшли в російську армію.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Громадське».

Коментуючи заяву Міністерства оборони РФ про нібито незаконне затримання українською спецслужбою і вивезенні з Криму двох російських військовослужбовців, в СБУ повідомили: «Мова йде про двох колишніх українських військових, які змінили присяги і пішли служити в армію після незаконної анексії Криму».

«Вони були затримані при перетині кордону на Чонгарі», - повідомили в СБУ, зазначивши, що стосовно цих двох людей відомство розслідує кримінальні виробництва за статтями «дезертирство» і «державна зрада» Кримінального кодексу України.

У Сімферополі заарештували ще двох «українських диверсантів»Київський районний суд Сімферополя заарештував ще двох фігурантів справи про підготовку диверсій на об'єктах інфраструктури Криму.

Раніше в Міноборони РФ заявили, що спецслужби України затримали і вивезли з Криму двох російських військовослужбовців.

«20 листопада близько 13 години за київським часом співробітниками Служби безпеки України були незаконно затримали і вивезли з Криму на територію Миколаївської області російських військовослужбовців: прапорщика Одинцова Максима Євгеновича та молодшого сержанта контрактної служби Баранова Олександра В'ячеславовича», - повідомили у військовому відомстві РФ.

Нагадаємо, раніше російські правоохоронці затримали нібито «громадянина України» з гранатою, пістолетом і елементами для виготовлення саморобного вибухового пристрою в Сімферополі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: