Луценко зустрівся з прокурором у Гаазі

Читать на русском
Генпрокурор Юрій Луценко обговорив в Гаазі злочини Януковича і російську агресію проти України.
Юрій Луценко

Генеральний прокурор України Юрій Луценко обговорив з прокурором Міжнародного кримінального суду в Гаазі злочини режиму Януковича і російську агресію проти України.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це Луценко написав на своїй сторінці в Facebook.

«На зустрічі з прокурором Міжнародного кримінального суду в Гаазі подякував за чітку позицію щодо визнання російської агресії в Криму і на Донбасі. Рішення Путіна відкликати підпис під Римським статутом - найкраще свідчення високого авторитету Міжнародного кримінального суду», - повідомив генпрокурор.

За півроку прокурорства Луценко виконав лише 9% обіцянокЗа півроку на посаді генерального прокурора України Юрій Луценко виконав лише 3 своїх обіцянки.

«Наша делегація обговорила перспективи спільного розслідування злочинів щодо учасників мирного протесту на Майдані, військових злочинів і злочинів проти людяності в Донбасі і в Криму як нерозривного ланцюга злочинів державної мафії Януковича і його кремлівських покровителів. Пані прокурор Фату Бенсуда підкреслила цінність інформації, наданої ГПУ і заявила про значний прогрес в нашій співпраці», - додав Луценко.

Нагадаємо, Юрій Луценко в неділю ввечері вилетів до Гааги на зустріч з суддями Міжнародного кримінального суду щодо розслідування злочину проти учасників Революції Гідності.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: