«Перемир'я» є, обстріли – теж: бойовики залишили Авдіївку без води

Читать на русском
В ході обстрілів на Донбасі, з боку бойовиків, Донецька фільтрувальна станція була знеструмлена.

Генеральний директор Авдіївського коксохімзаводу Муса Магомедов повідомив, що Донецька фільтрувальна станція залишилася без електропостачання.

Про це він написав у своєму Facebook, передає «Слово і Діло».

«В черговий раз АКХЗ на одному вводі з чотирьох, Макіївка-1, Донецька фільтрувальна станція знеструмлена, Авдіївка без води. Сподіваємося, що дозвіл на відновлювальні роботи отримаємо завтра і вдасться відновити введення Макіївка-2. На жаль, лінії Ясинувата 1 і 2 нам не дають відновити вже кілька місяців, незважаючи на неодноразові звернення в СЦКК (Спільний центр по контролю і координації питань припинення вогню. - ред)», - написав Магомедов.

Відновлення Донбасу обійдеться в 20 мільярдів доларів – ЖебрівськийГлава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський розповів, скільки грошей необхідно, щоб відновити зруйновану інфраструктуру на Донбасі.

Також, стало відомо, що в результаті знеструмлення станції водопостачання немає частково в Донецьку, Ясинуватій, в селищах Верхньоторецьке, Василівка та Спартак.

Як відомо, з весни 2016 року особливо активно бойові дії окупанти ведуть в промзоні Авдіївки.

Додамо, за словами Павла Жебрівського на відновлення Донбасу потрібно 20 мільярдів доларів.

В штабі АТО повідомили, що за минулу добу підконтрольні РФ бандформування 36 раз обстріляли позиції українських військових.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: