Порошенко запровадив військово-цивільні адміністрації в Золотому та Зайцевому

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко створив військово-цивільні адміністрації в трьох населених пунктах Донбасу.

Президент України Петро Порошенко підписав указ нової форми управління в місті Золотому, селі Катеринівці Луганської області, а ще в селищі Зайцевому Донецької області.

Про це повідомляє прес-служба керівника держави, передає «Слово і Діло».

Як сказано в документі, завдання новостворених ВГА: забезпечення безпеки і нормалізації життя населення, правопорядку, участь в опорі диверсій і терористичних актів, недопущення гуманітарної катастрофи.

«Створити військово-цивільну адміністрацію селища Зайцеве Бахмутського району Донецької області; військово-цивільну адміністрацію міста Золоте та села Катеринівка Попаснянського району Луганської області. Керівнику Антитерористичного центру при СБУ, головам Донецької та Луганської обласних державних адміністрацій здійснити відповідно до Закону України «Про військово-цивільні адміністраціях» заходи, пов'язані з утворенням між цивільними та військовими адміністрацій», - повідомляється в документі.

Додамо, голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз запевнив, що найближчим часом на Луганщині настане мир.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: