Порошенко доручив Кононенку та Грановському позбавити мене громадянства – Саакашвілі

Читать на русском
Колишній губернатор Одеської області повідомив про намір української влади позбавити його громадянства.

Президент Петро Порошенко доручив нардепам Ігорю Кононенку та Олександру Грановському позбавити екс-голову Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі українського громадянства через суд.

Про це екс-губернатор повідомив у Facebook із посиланням на «добре проінформоване джерело», передає «Слово і Діло».

«Моє дуже добре інформоване джерело повідомило мені, що Президент Порошенко доручив Ігорю Кононенку та його спільнику Грановському, неформальному куратору судових справ у корупційній піраміді Адміністрації Президента, взятися за підготовку питання про позбавлення мене громадянства за рішенням суду», – написав Саакашвілі.

«Дуже шкода, що Президент не лише користується послугами цих відверто бандитських шахраїв, а й прислухається до їхніх порад», – додав він.

Саакашвілі та його команда: чому йдуть і до чого готуються грузини-реформатори?Політичний експерт розповів, чому грузинські реформатори залишають свої посади в Україні, та про подальші перспективи грузинської команди в Україні.

При цьому Саакашвілі зазначив, що «міжнародним правом та українським законодавством заборонено позбавляти громадянства громадян України, якщо в них немає іншого громадянства».

Нагадаємо, колишній губернатор Одеської області був позбавлений грузинського громадянства після надання українського.

Примітно, ще тиждень тому екс-губернатор заявляв, що взагалі не допускає ситуації, що українська влада може видати його Грузії.

«Я кращої думки про президента Порошенка», – говорив політик.

Як відомо, в правоохоронних органах Грузії попередили, що Саакашвілі відразу заарештують, якщо він повернеться в країну.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: