Після звільнення Саакашвілі буде займатися політикою в Україні

Читать на русском
Міхеїл Саакашвілі має намір займатися політикою в Україні після свого звільнення з посади голови Одеської облдержадміністрації.

Після звільнення з посади голови Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі має намір займатися політикою в Україні.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Він також заявив, що не брав участі у виборах в Грузії.

«Президенту прекрасно відомо, що я не брав безпосередньої участі в грузинських виборах і не міг би цього зробити навіть при бажанні, так як я громадянин України...

Я приїхав в Україну приблизно в той же час, коли і мій інститутський однокашник Петро Порошенко, він з Молдови, а я - з Грузії, і звичайно, я вдячний йому за надане мені українське громадянство. Так що всім доведеться звикнути, що я - український політик і буду здобувати перемоги або терпіти поразки не в Грузії, а в Україні», - сказав Саакашвілі.

Відставка Саакашвілі: багато галасу й... нічогоПісля того, як Саакашвілі залишив посаду глави Одеської ОДА, стало абсолютно очевидно, що він тут же візьме курс на позачергові парламентські вибори і стане воювати за електорат, вважає журналіст Максим Кречетов.

Він також заявив, що мав намір піти у відставку ще півроку тому, але Президент «умовив його залишитися обіцянкою реформ».

«Просто на цей раз я вже не був схильний вірити обіцянкам і грузинські вибори тут ні при чому», - додав Саакашвілі.

Нагадаємо, 7 листопада керівник Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі заявив про відставку. Він очолював Одеську ОДА з кінця травня 2015 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: