Саакашвілі розповів, що думає про можливу видачу його Грузії

Читать на русском
Екс-губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі впевнений, що Україна не стане видавати його Грузії, де він знаходиться в карному розшуку.

На одному з центральних каналів екс-губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі повідомив, що навіть не допускає ситуації, коли Україна може видати його Грузії.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на 5 канал.

«Ні, я кращої думки про президента Порошенко, що він здатний на такі речі (видати Грузії - ред.). Уявімо гіпотетичну ситуацію, що він взяв і видав мене. Я через тиждень буду вільний в Грузії, тому що у мене в Грузії 600 тисяч прихильників», - сказав Саакашвілі.

Як відомо, Саакашвілі поїхав з Грузії в 2013 році. Політик перебуває в карному розшуку, а МВС Грузії заявило, що відразу після повернення він буде арештований.

Експерт оцінив шанси Саакашвілі потрапити до Верховної РадиДиректор служби «Український барометр» розповів, чи має Саакашвілі шанси на вагому позицію на політичній карті України.

Прокуратура Грузії заочно пред'явила екс-президенту звинувачення за кількома кримінальними справами, в тому числі про розтрату близько 5 мільйонів доларів державних коштів на особисті потреби.

Нагадаємо, 7 листопада Саакашвілі повідомив, що йде у відставку з поста губернатора, звинувативши при цьому Президента, який, за його словами, віддав область олігархічним кланам.

11 листопада він заявив, що має намір домагатися президентських виборів і буде займатися політикою.

Президент прийняв відставку та підписав указ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: