НБУ ліквідував банк, що належав Авакову

Читать на русском
НБУ відкликав ліцензію банку Базис 23 серпня 2012 року. До початку ліквідації банк контролювався Арсеном Аваковим.

Національний банк України завершив ліквідацію банку «Базис», який на момент відкликання генеральної ліцензії належав нинішньому міністру внутрішніх справ Арсену Авакову.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Українські новини».

В подальшому ліквідатор має намір виключити банк з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців у порядку, передбаченому законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців».

Нагадаємо, ще 23 серпня 2012 року НБУ відкликав ліцензію банку «Базис» і почав процес ліквідації. До початку ліквідації банк контролювався Арсеном Аваковим.

Банки та вкладники – Як політики допомагають ошуканим вкладникам повернути вкрадені грошіВерховна Рада сьогодні ухвалила законопроект, який був внесений Президентом Петром Порошенком і стосується повернення коштів ошуканим вкладникам.

Як повідомлялося раніше, депутати від БПП Руслан Демчак та Михайло Довбенко подали до Верховної Ради розроблений НБУ законопроект №5388, який на найближчі два роки спростить угоди M&A (злиття та поглинання) на банківському ринку.

Вчора, 15 листопада, Верховна Рада України ухвалила в другому читанні та в цілому законопроект №2455 про споживче кредитування, регулювання у сфері якого синхронізується з європейськими практиками.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: