Цукерберга назвали бізнесменом року

Читать на русском
32-річний творець Facebook Марк Цукерберг став бізнесменом року. Автори видання Fortune вважають, що успіх Цукерберга пояснюється тенденціями сучасного світу, тісно пов'язаного із соцмережами.
Марк ЦукербергФото з відкритих джерел

32-річний творець Facebook Марк Цукерберг став лідером завдяки вмілому власному бізнесу.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на американський діловий журнал Fortune.

«Марк Цукерберг побудував компанію вартістю 375 мільярдів, яка приносить прибуток 22 мільярди й налічує близько 1,8 мільярда користувачів», – зазначає Fortune.

Facebook наклав санкції на кримчанПопулярна соціальна мережа світу Facebook зважилася на санкції проти Криму, заблокувавши комерційні акаунти його жителів, що займаються SMM і SEO, закривши їм доступ до платних послуг.

Водночас автори видання Forbes вважають, що успіх Цукерберга пояснюється тенденціями сучасного світу, тісно пов'язаного із соцмережами.

«Його стрімкий зліт дещо говорить про світ, в якому ми живемо і який все більше пов'язаний із соціальними мережами й світом бізнесу, де ІТ-компанії можуть майже відразу досягти величезних масштабів», – пише Forbes.

Друге місце в рейтингу посів засновник Amazon Джефф Безос, компанія якого є лідером в онлайн-комерції. На третій сходинці – голова Ulta Beauty Мері Діллон, яка очолила компанію в 2013 році й за цей час змогла подвоїти показники продажів і прибутку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: