Кабмін готується усунути 150 обмежень для бізнесу

Читать на русском
Уряд України розгляне питання усунення близько 150 регуляторних бар'єрів для ведення бізнесу через два тижні.

Кабінет міністрів України проведе спеціальне засідання, на якому буде розглядатися питання усунення близько 150 регуляторних бар'єрів для ведення бізнесу, через два тижні.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив прем'єр-міністр Володимир Гройсман, передає «Слово і Діло».

«В підсумку йдеться про скасування понад півтори сотні застарілих регуляцій. Колеги попросили до двох тижнів на остаточне доопрацювання. Після цього ми проведемо спеціальне дерегуляційне засідання Кабміну. І є ідея такі засідання проводити регулярно, щоб урешті-решт розчистити всі ці бюрократичні бар'єри», – повідомив Гройсман.

НБУ заборонить банкірам фінансувати бізнес за рахунок депозитів населенняФінансування бізнесу акціонерів банків за рахунок депозитів населення скоро відійде у минуле, каже голова Нацбанку.

За словами очільника уряду, розробкою пропозицій щодо скасування регуляцій, які є в компетенції Кабінету міністрів, займаються Міністерство економічного розвитку і торгівлі, Офіс залучення і підтримки інвестицій, а також Державна регуляторна служба та Офіс ефективного регулювання.

Як повідомлялося раніше, французький бізнес проявив інтерес до реалізації низки інфраструктурних проектів у частині транзиту товарів з ЄС до Китаю та Ірану через територію України.

Нагадаємо, що впевненість бізнесу в стабільності курсу гривні виросла.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: