Facebook наклав санкції на кримчан

Читать на русском
Комерційними сервісами Facebook користувався значний бізнес-сегмент Криму, оскільки вони є вигідними для місцевого туристичного ринку.

Популярна соціальна мережа світу Facebook зважилася на санкції проти Криму, заблокувавши комерційні акаунти його жителів, що займаються SMM і SEO, закривши їм доступ до платних послуг.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на інтернет-видання «15 хвилин».

«Цукерберг протримався найдовше. Якщо Google запроваджував санкції та відключав весь комерційний інструментарій в січні 2015 року, то Facebook в лютому 2015 року повідомляв, що він також піде на санкції, але це відбулося лише на початку червня 2016 року», – сказала кримський маркетолог, заступник голови Асоціації малих готелів Криму Наталія Прачук.

Водночас маркетолог пообіцяла наступного тижня поділитися технологіями їх обходу, які дозволять повернути втрачені позиції.

«Санкції на те й санкції, щоб фахівці тримали себе в тонусі й швидко знаходили шляхи обходу», – сказала Прачук.

Відзначимо, що комерційними сервісами Facebook користувався значний бізнес-сегмент Криму, оскільки вони є вигідними для місцевого туристичного ринку.

Росія скорочує витрати на КримМіністерство економічного розвитку Російської Федерації пропонує урізати фінансування федеральної цільової програми з розвитку Криму та міста Севастополя до 2020 року на 3,5 млрд рублів.

Нагадаємо, що минулого місяця невідомі зловмисники створили в Facebook фейковий аккаунт голови Меджлісу кримськотатарського народу Рефата Чубарова.

Як повідомлялося раніше, Петро Порошенко доручив опрацювати питання про посилення санкцій щодо осіб, які перешкоджають роботі ЗМІ та порушують права журналістів у окупованому Криму.

1 червня стало відомо, що МЕРТ РФ пропонує урізати фінансування федеральної цільової програми розвитку Криму та міста Севастополя до 2020 року на 3,5 млрд рублів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: