Американський бізнес готовий збільшувати інвестиції в українську економіку – МЕРТ

Читать на русском
У зустрічі взяли участь перший віце-прем'єр-міністр – міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів і перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Юлія Ковалів.

Ділові кола Сполучених Штатів готові вкладати інвестиції в розвиток української економіки.

Про це заявив президент Українсько-американської ділової ради (U.S.-Ukraine Business Council (USUBC) Морган Вільямс, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на заяву прес-служби Мінекономрозвитку (МЕРТ) на сторінці в Facebook.

«Завдяки реформам, які проводить Україна, американський бізнес активно інвестує й готовий збільшувати інвестиції у вашу країну», – сказав він на круглому столі USUBC.

У зустрічі взяли участь перший віце-прем'єр-міністр – міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів і його перший заступник Юлія Ковалів. Вони спілкувалися з представниками як українських, так і американських бізнес-кіл, відповідали на їхні запитання та роз'яснювали моменти, які турбують бізнесменів.

У Кабміні розповіли, на що витратять 220 млн доларів від СШАКабінет міністрів України спрямує 220 млн доларів від США на вдосконалення роботи української митниці.

Нагадаємо, що USUBC був заснований у 1995 році для збільшення інтересу американських компаній до українського ринку, що зростає. Основне його завдання полягає в розвитку українсько-американських бізнес-зв'язків.

Як повідомлялося раніше, генеральний прокурор України Юрій Луценко та заступник міністра фінансів США з питань фінансової розвідки та протидії фінансуванню тероризму Адам Шубін обговорили варіанти повернення в Україну активів, які були отримані злочинним шляхом і виведені в офшори.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: