Тимчук пояснив, навіщо ФСБ знову розігрує кримську карту з «українськими диверсантами»

Читать на русском
Кримська провокація дивним чином збіглося з ескалацією конфлікту на Донбасі напередодні вироблення в рамках нормандської четвірки дорожньої карти щодо мирного врегулювання.

ФСБ РФ розігрує кримський фактор, так як намагається реабілітуватися після минулої трагікомедійної історії з «українською ДРГ» в Криму.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив народний депутат, координатор «Інформаційного опору» Дмитро Тимчук, передає «Слово і Діло».

«Чи був Д.Штибліков українським диверсантом в Криму? Рівно така ж ймовірність, що «Моторолу» грохнули інопланетяни, яким просто не сподобалася руда мавпа, що гадить в донецькому ліфті. Тобто ймовірність в обох випадках є, тільки, як би сказати м'якше, надто вже незначна», – йдеться в повідомленні.

Тимчук вважає, що ГУР МОУ, агентом якого Штибліков нібито був (при цьому, проходячи військову службу, не мав ніякого відношення до ГУР), могло завербувати його тільки до анексії Криму, так як після анексії всі публічні особи, які хоч найменшим чином висловлювали проукраїнську позицію, автоматом виявилися «під ковпаком» тієї ж ФСБ. А в той час, згідно з повідомленням, ГУР не мало законного права проводити операції на території України, в тому числі операції з вербування (ця можливість шляхом зміни в законодавство України з'явилася у ГУР значно пізніше).

Кучма вважає, що «дорожню карту» не вдасться узгодитиПредставник України в Тристоронній контактній групі Леонід Кучма сумнівається, що главам МЗС нормандської четвірки вдасться знайти компроміс при розробці дорожньої карти щодо імплементації Мінських угод.

Тимчук зазначає, що затримання «української ДРГ» в Криму дивним чином збіглося з ескалацією конфлікту на Донбасі, і все це разом – напередодні вироблення в рамках нормандської четвірки «дорожньої карти» по Донбасу, яку пообіцяли показати в кінці листопада 2016 року.

«Останній момент дає відповідь на всі питання. Намагаючись тиснути на Київ, продавлюючи своє бачення «дорожньої карти» (а саме – послідовність «відведення озброєнь-взяття кордону під контроль – місцеві вибори – особливий статус Донбасу»), Москва застосовує всі можливі методи», – резюмував Тимчук.

Як раніше повідомлялося, Федеральна служба безпеки Росії знову заявила про затримання в Севастополі «диверсійно-терористичної групи» Міноборони України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: