ФСБ заявляє про затримання «чергових українських диверсантів»

Читать на русском
Федеральна служба безпеки Росії заявила про затримання в Севастополі диверсійно-терористичної групи Міноборони України.
Фото з відкритих джерел

Федеральна служба безпеки Росії заявила про затримання в Севастополі «диверсійно-терористичної групи» Міноборони України.

Про це повідомляється на сайті ФСБ РФ, пише «Слово і Діло».

У Придністров'ї затримали шість українцівТак зване КДБ Придністров’я затримало шість громадян України, які нібито вели приховане спостереження. У КДБ ПМР повідомили, що серед затриманих – співробітник Державної прикордонної служби України.

«Федеральною службою безпеки 9 листопада в місті Севастополі затримано членів диверсійно-терористичної групи Головного управління розвідки Міноборони України, які планували вчинення диверсійних акцій на об'єктах військової інфраструктури та життєзабезпечення півострова Крим», – йдеться в повідомленні.

У затриманих нібито вилучили вибухові пристрої великої потужності, зброю та боєприпаси, засоби спецзв'язку, а також карти-схеми об'єктів передбачуваних диверсій.

Нагадаємо, в серпні ФСБ Росії вже заявляла про затримання «українських диверсантів», які нібито готували теракти в Криму. Українська влада заперечувала звинувачення й назвала подію провокацією російських спецслужб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: