У зоні АТО загинув ще один український військовослужбовець

Читать на русском
За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції загинув один український військовослужбовець, четверо поранені й двоє травмовані.
Олександр МотузяникФото: МОУ

Протягом доби 9 листопада в зоні проведення антитерористичної операції загинув ще один військовослужбовець ЗСУ.

Про це на брифінгу повідомив речник Адміністрації Президента з питань АТО Олександр Мотузяник, передає «Слово і Діло».

Ще четверо українських військових, за його даними, отримали поранення.

«За добу один український військовий загинув, четверо отримали поранення, ще двоє були травмовані під час виконання завдань у зоні АТО», – констатував Мотузяник.

Експерт про відведення військ: найбільша битва буде за ДебальцевеВійськовий експерт проаналізував продовження розведення сил на Донбасі та заяву ОБСЄ щодо обов'язкової згоди РФ на відведення військ у Дебальцевому.

Спокійно протягом минулої доби вперше за тривалий час було в Станично-Луганському районі та у Щасті. Активні бойові дії на луганському напрямку почалися після 12:00 в районі Кримського Новоайдарського району, а також у Попаснянському районі, розповів він.

На донецькому напрямку, за словами речника, найгарячіше було в Луганському та Авдіївці, де по позиціях АТО було випущено понад 200 мін. Також масові обстріли в Донецькій області спостерігалися на таких ділянках фронту, як Красногорівка-Мар’їнка та Павлополь-Широкине.

Нагадаємо, сьогодні в АП спростували повідомлення ФСБ РФ про затримання в Криму українських диверсантів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: