В АП прокоментували повідомлення ФСБ про «українських диверсантів» у Криму

Читать на русском
В Адміністрації Президента України вважають, що ФСБ перетворилася на фабрику брехні, так як це не перші заяви подібного типу.

В Адміністрації Президента спростували інформацію ФСБ РФ про затримання в Севастополі нібито учасників диверсійно-терористичної групи Головного управління розвідки Міноборони України.

Про це заявив речник АП з питань АТО Андрій Лисенко в коментарі «Інтерфакс-Україна», передає «Слово і Діло».

«У реальності ніяких диверсантів ФСБ не затримувала, оскільки їх в Криму та Севастополі немає. Російські спецслужби таким чином намагаються показати свою ефективність, вводячи в черговий раз в оману своє найвище російське керівництво, народ і міжнародне співтовариство», – сказав Лисенко.

За його словами, якщо проаналізувати останні заяви ФСБ РФ, їхні попередні висловлювання, то «можна зробити висновок, що ФСБ перетворилася на фабрику брехні».

У Криму ФСБ затримала місцевого правозахисникаКримський адвокат Еміль Курбедінов повідомив про серію обшуків Федеральною службою безпеки Росії в будинках кримських татар.

Раніше у ФСБ РФ повідомили про затримання в окупованому Севастополі «учасників диверсійно-терористичної групи Головного управління розвідки Міноборони України». У спецслужбі стверджують, що затримання відбулося 9 листопада.

Нагадаємо, в серпні ФСБ Росії вже заявляла про затримання «українських диверсантів», які нібито готували теракти в Криму. Українська влада заперечувала звинувачення й називала подію провокацією російських спецслужб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: