У БПП прокоментували інформацію про арешт «українських диверсантів» у Криму

Читать на русском
У пропрезидентській фракції прокоментували інформацію ФСБ про арешт українських диверсантів на півострові Крим.
Ірина Фріз

Президент України Петро Порошенко заборонив проведення спецоперацій на території анексованого Криму, тому ФСБ не могла затримати там «українських диверсантів».

Про це розповіла народний депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка», голова підкомітету з питань безпеки державних інформаційних систем комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони Ірина Фріз, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу партії.

У зв'язку з цим вона висловила переконання, що заява ФСБ про затримання «українських диверсійних груп» у Криму є провокацією.

«Повернення Криму лежить виключно в дипломатичній і мирній площині, яку задекларував свого часу Президент. Він також заборонив, з огляду на це, проведення будь-яких спецоперацій на території анексованого Криму. Крім того, що такі дії нестимуть загрозу життю військовослужбовців, вони не принесуть жодної користі», – зазначила Фріз.

Нагадаємо, раніше Федеральна служба безпеки РФ повідомила про затримання в Севастополі «українських розвідників-диверсантів». В Адміністрації Президента України прокоментували цю заяву.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: