Турчинов прокоментував заяви ФСБ про арешт українських диверсантів

Читать на русском
За останній рік Головне управління розвідки Міністерства оборони України не відправляла своїх співробітників на окуповану територію АР Крим.

Секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України Олександр Турчинов пов'язує заяви Федеральної служби безпеки РФ про нібито диверсійну діяльність українських військових в окупованому Криму з елементом гібридної війни.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу РНБО.

«Істерична і брехливу заява Федеральної служби безпеки РФ не має ніяких підстав, крім спроб окупантів нагнітати і загострювати ситуацію на тимчасово захоплених українських територіях», – цитує слова Турчинова прес-служба.

За його словами, за останній рік жоден співробітник Головного управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України не був затриманий на окупованій території АР Крим.

Олександр ТурчиновКерівник центрального штабу партії "Народний фронт"
Турчинов заявив, що всі українські військові в Криму отримають статус учасника бойових дійСказано 18 березня 2014 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Це провокаційне марення ФСБ є елементом гібридної війни, яку веде Росія проти нашої країни», – підкреслив секретар РНБО.

У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України відреагували аналогічним чином, спростувавши заяву ФСБ РФ про нібито підготовку українською стороною терактів на території окупованого Криму.

Нагадаємо, що сьогодні ФСБ РФ поширили інформацію про затримання співробітника української розвідки, який нібито намагався організувати теракти в Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: