ФСБ заарештувала п'ятьох українців у Татарстані

Читать на русском
Було вилучено понад 2 кг синтетичної наркотичної речовини, що використовується для виготовлення сумішей спайс.

Федеральна служба безпеки РФ затримала на території Республіки Татарстан п'ятьох громадян України й підозрює їх у незаконному обігу наркотиків.

Про це йдеться в повідомленні регіонального управління відомства, передає «Слово і Діло».

«Управління ФСБ Росії в Республіці Татарстан припинило діяльність злочинного угруповання в складі громадян України, які організували канал постачання в Казань сильних синтетичних наркотиків у особливо великих розмірах», – повідомляють у ФСБ.

Як повідомили у відомстві, в самих затриманих, а також в обладнаних ними схованках вилучили понад 2 кг синтетичної наркотичної речовини, що використовується для виготовлення сумішей «спайс».

Про повний розрив дипвідносин із Росією поки не йдеться – МЗС УкраїниУ Міністерстві закордонних справ України поки не говорять про повне припинення дипломатичних відносин із Російською Федерацією.

У ФСБ зазначили, що затриманим інкримінують скоєння злочину за статтею про незаконний обіг наркотиків у особливо великих розмірах. Затриманим українцям від 19 до 30 років.

Нагадаємо, що МЗС України рекомендувало громадянам «оцінювати загрозу можливого безпідставного затримання в Росії при плануванні поїздок до цієї країнуи».

На початку серпня Україна не затвердила запропонованого Росією кандидата на посаду посла Михайла Бабича.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: