Останні дні подачі е-декларацій: Президент поки що не відзвітував

Читать на русском
В системі електронного декларування зареєстровано 113502 документів, включаючи декларації представників Верховної Ради, високопосадовців, бізнесменів і депутатів.

В системі електронного декларування зареєстровано 113502 документів, включаючи декларації представників Верховної Ради, високопосадовців, бізнесменів і депутатів.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на УНІАН.

Однак, в реєстрі поки ще немає декларації Президента України.

Зовсім недавно, Президент заявляв, що при будь-яких обставинах оприлюднить доходи, хоча форма декларації йому не подобається.

«Форма електронної декларації дійсно недосконала. Мені вона теж не подобається, як і будь-якого з тих, хто її заповнював. Але це не привід для того, щоб її не заповнювати», - заявив Порошенко.

При цьому, додав, що 16 років поспіль заповнює декларації про доходи.

Син Порошенка подав е-деклараціюНародний депутат України Олексій Порошенко, який є сином Президента Петра Порошенка, подав електронну декларацію за 2015 рік.

Відзначимо, що син Глави держави вже оприлюднив доходи.

Згідно даних декларації готівкові кошти, якими володіє Олексій Порошенко, - 187 тис. грн, 141 тис. дол. І 88 тис. євро. Крім того, він є власником офісу у Вінниці площею 178,5 кв. м та 50% квартири в Києві.

Нагадаємо, з 1 вересня і протягом 60 днів (до 1 листопада) всі посадові особи вищого рівня повинні подати декларацію про доходи та майно.

Як повідомляли в НАЗК, продовжувати строки подання декларацій не будуть.

Додамо, введення електронного декларування є однією з вимог Євросоюзу для реалізації безвізового режиму з Україною.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: