Петренко задекларував квартири, ділянки та мільйон доларів

Читать на русском
Міністр юстиції України Павло Петренко задекларував дві квартири, дві земельні ділянки й понад 1 мільйон доларів на банківському рахунку.
Павло ПетренкоФото з відкритих джерел

Міністр юстиції України Павло Петренко задекларував дві квартири, дві земельні ділянки й понад мільйон доларів на банківському рахунку.

Про це йдеться в електронній декларації на сайті НАЗК, повідомляє «Слово і Діло».

Згідно з декларацією, Петренко орендує квартиру площею 144 кв. м в Києві. Також він вказав у документі ще одну квартиру в Києві, якою не володіє.

Міністри не подали свої е-декларації через збої системиВіце-прем'єр-міністр України Павло Розенко, міністр соцполітики Андрій Рева, міністр юстиції Павло Петренко та міністр культури Євген Нищук не подали свої електронні декларації через технічні збої системи.

Водночас міністр юстиції володіє двома земельними ділянками під Києвом. У декларації Петренко вказав кілька картин і дорогих годинників, автомобілі Volkswagen Golf, Land Rover і Toyota Camry, доходи від відчуження майна на понад 2 млн гривень, банківські рахунки більш ніж на 1 млн доларів і готівкою на 0,5 млн доларів, 84 тис. євро та 870 тис. гривень.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Володимир Гройсман задекларував 2 квартири, 2 будинки та 4 земельні ділянки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: