Гройсман задекларував 2 квартири, 2 будинки та 4 земділянки

Читать на русском
Прем'єр-міністр України Гройсман задекларував 2 квартири, 2 будинки та 4 земельних ділянки, а також 2,4 млн грн, 870 тис. дол. і 460 тис. євро готівкових коштів, а також 20 творів мистецтва.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман задекларував 2 квартири, 2 будинки та 4 земельних ділянки, а також 2,4 млн грн, $870 тис. і €460 тис. готівкових коштів.

Серед «цінного рухомого майна» Гройсман вказав 20 творів мистецтва, а саме годинників і ювелірних виробів.

Відповідний документ розміщений в Єдиному державному реєстрі декларацій, передає «Слово і Діло».

Е-декларування: страх перших осіб показати доходи блокує скасування віз для українців – експертПолітичний експерт розповів про саботаж українськими чиновниками системи е-декларування та його наслідки для України.

«Сьогодні завершив заповнення електронної декларації. Як я говорив раніше, для мене це не було особливо складно, оскільки протягом останніх десяти років я щороку подаю декларації на різних посадах – спочатку як мер Вінниці, потім як віце-прем'єр і голова Верховної Ради», – написав сьогодні прем'єр на своїй сторінці в Facebook.

Раніше повідомлялося, що спікер Верховної Ради України Андрій Парубій задекларував 3 квартири та 2 будинки.

Нагадаємо, віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко, міністр соцполітики Андрій Рева, міністр юстиції Павло Петренко та міністр культури Євген Нищук не подали свої електронні декларації через технічні збої системи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: