НАЗК не продовжуватиме терміни е-декларування

Читать на русском
Національне агентство з питань запобігання корупції не ухвалюватиме рішення про продовження термінів декларування, попри технічні проблеми системи.
Наталія КорчакФото з відкритих джерел

Національне агентство з питань запобігання корупції не ухвалюватиме рішення про продовження термінів декларування, попри технічні проблеми системи.

Про це на засіданні НАЗК заявила голова Агентства Наталія Корчак, повідомляє «Слово і Діло».

Вона зазначила, що крайній термін подачі електронної декларації – 30 жовтня.

«Для завершення подачі декларації залишилося 4 дня та 4 ночі», – наголосила Корчак.

Гройсман задекларував 2 квартири, 2 будинки та 4 земділянкиПрем'єр-міністр України Гройсман задекларував 2 квартири, 2 будинки та 4 земельні ділянки, а також 2,4 млн грн, $870 тис. і €460 тис. готівкових коштів, а також 20 творів мистецтва.

Водночас заступник голови НАЗК Руслан Радецький наголосив, що до Агентства надходить «велика кількість скарг» про неналежне функціонування реєстру електронних декларацій. Однак він не вважає, що НАЗК є відповідальним за виникнення технічних проблем.

«Велика проблема є з ЄЦП. Не з нашої вини, а з вини суб’єктів декларування, які неналежно поставилися до отримання ЄЦП», – наголосив він.

Нагадаємо, вчора міністри поскаржилися, що не подали свої електронні декларації через технічні збої системи, але наступного дня деяким із них усе ж вдалося подати свою декларацію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: