Голова фракції «Народного фронту» оприлюднив е-декларацію

Читать на русском
Максим Бурбак оприлюднив електронну декларацію, він заробив 78 тис. грн зарплати в 2015р, а його дружина зберігає в банку 1,3 млн грн.
Судячи з декларації Бурбака, доходи його дружини значно перевищують його власні

Голова фракції Народний фронт у Верховній Раді Максим Бурбак оприлюднив електронну декларацію.

Такі дані містяться в Єдиному державному реєстрі декларацій, передає «Слово і Діло».

Згідно з декларацією, у 2015 році його дохід склав 78 тис. грн зарплати.

З 2000 року він є власником квартири площею 113,4 кв. м в Чернівцях, а також володіє земельною ділянкою площею 1 тис. кв. м в Чернівецькій області та часток у власності квартирою площею 88,5 кв.м в Чернівцях.

Дружина Бурбака задекларувала земельну ділянку (площа 2474 кв. м) та житловий будинок (82,6 кв. м) в Чернівецькій області, а також квартиру (106,1 кв. м) в Чернівцях.

Полторак задекларував квартиру та земельну ділянкуМіністр оборони України Степан Полторак в середу, 26 жовтня, подав електронну декларацію. Так, глава відомства задекларував квартиру, земельну ділянку понад 1 млн грн.

Крім того, у власності Бурбака знаходиться легковий автомобіль ВАЗ 2108 1990 року випуску та вантажівка DAIMLER-BENZ 1985 року випуску.

Його дружина володіє вісьмома вантажними автомобілями, сім'ю причепами, чотирма напівпричепами і легковим автомобілем Mitsubishi pajero 2003.

В її власності також перебуває приватне підприємство ТБ ЛОГ (4 млн грн у грошовому вираженні).

Згідно декларації, Бурбак в 2015 році виплатив 106,8 тис. грн за кредитом і 12,8 тис. грн процентів. У декларації він вказав витрати на оренду квартири – 141,5 тис. грн.

Водночас доходи його дружини становили майже 1,2 млн грн від відчуження рухомого майна та понад 52 тис. грн від продажу цінних паперів і корпоративних прав.

В оприлюдненій декларації вказані грошові активи подружжя Бурбака: 1,3 млн грн – на рахунку в банку і понад 2,5 млн грн, $30 тис., EUR 19 тис. – готівкою.

Раніше повідомлялося, що міністр закордонних справ Павло Клімкін у своїй декларації вказав свою зарплату, готівка і недобудований будинок.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман задекларував 2 квартири, 2 будинки і 4 земельних ділянки, а також 2,4 млн грн, $870 тис. і €460 тис. готівкових коштів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: