Український бензин стандарту «Євро-5» надійшов у вільний продаж

Читать на русском
Бензин стандарту Євро-5 українського виробництва незабаром з'явиться на всіх чинних 18 АЗС Укргазвидобування в Харкові та Харківській області.

ПАТ «Укргазвидобування» розпочала роздрібні продажі бензину А-95 «Євро-5» виробництва Шебелинського ГПЗ, який входить у структуру компанії, на своїх АЗС у Харкові.

Про це повідомляє прес-служба компанії, передає «Слово і Діло».

Як повідомляється, реалізація цього палива поки організована на двох АЗС у Харкові – на вул. Клочківська, 136 і вул. Холодногорська, 197.

Проте незабаром на всіх чинних 18 АЗС компанії в Харкові та Харківській області буде реалізовуватися бензин А-95 виключно стандарту «Євро-5» власного виробництва.

Суд повернув державі контроль над карпатською нафтоюКиївський апеляційний господарський суд задовольнив апеляційну скаргу ПАТ «Укргазвидобування» про розірвання договору про спільну діяльність між дочірніми підприємствами УГВ – ТОВ «Карпатигаз» і ТОВ «НВФ «Техпроект».

Нагадаємо, на початку вересня цього року Шебелинський ГПЗ перейшов на виробництво бензину А-95, який відповідає стандарту «Євро-5».

Перші оптові партії цього палива з'явилися 6 й 8 вересня відповідно на торговому майданчику ТБ «Українська енергетична біржа».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: