Трамп проігнорував пропозицію Порошенка про зустріч – АП

Читать на русском
Український Президент запропонував зустрітися обом кандидатам у президенти США. Клінтон погодилася, а Трамп не відповів.

У штабі кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа не відповіли на пропозицію українського Президента Петра Порошенка про зустріч у Нью-Йорку.

Про це повідомляють в Адміністрації Президента України, передає «Слово і Діло».

АП направила запити про зустрічі в кулуарах Генасамблеї ООН і Дональду Трампу, і кандидату від демократів Гілларі Клінтон.

Штаб Клінтон погодився на зустріч, яка відбулася, а представники Трампа проігнорували ініціативу Порошенко.

Відзначимо, що в понеділок Порошенко в Нью-Йорку провів зустріч із кандидатом у президенти США від Демократичної партії Гілларі Клінтон. Український Президент подякував Клінтон за підтримку суверенітету й територіальної цілісності України.

Трамп відомий своїм неоднозначним ставленням до Росії та анексії Криму. Зокрема, він заявляв про загрозу Третьої світової війни через спроби повернути Крим.

Як повідомлялося раніше, кандидат на посаду президента США від Демократичної партії Гілларі Клінтон та її опонент від республіканців Дональд Трамп користуються практично однаковою підтримкою виборців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: