«Нафтогазу» дозволили проводити наради правління Skype'ом

Читать на русском
Правління Нафтогазу України може проводити засідання за допомогою засобів електронного зв'язку – конференц-зв'язку, Skype, Google Hangout.

Міністерство економічного розвитку і торгівлі дозволило Національній акціонерній компанії «Нафтогаз України» проводити засідання правління за допомогою сервісів конференц-зв'язку, Skype, Google Hangout.

Про це йдеться в повідомленні відомства, передає «Слово і Діло».

Мінекономіки внесло зміни до положень про правління НАК, згідно з якими правління компанії може проводити засідання за допомогою засобів електронного зв'язку.

Таку практику вже застосовує спостережна рада компанії.

Директору ОПЗ повідомлять про підозру в розтраті великої суми грошей – ХолодницькийКерівники Антикорупційного бюро та Антикорупційної прокуратури зробили заяву за фактом розтрати грошей на ОПЗ.

Призначення нових членів правління може відбуватися за рекомендацією комітету з призначень і винагород наглядової ради «Нафтогазу», який очолює незалежний член наглядової ради Пол Уорвік.

Нагадаємо, що «Нафтогаз» заявив про загрозу дієздатності правління НАК через відсторонення Сергія Переломи, підозрюваного в розкраданні коштів Одеського припортового заводу, з посади першого заступника голови правління.

Раніше Перелома заявляв, що пов'язує своє затримання із завершенням терміну подачі конкурсних заявок на приватизацію ОПЗ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: