Перелома пояснив журналістам причину свого затримання

Читать на русском
14 липня Антикорупційна прокуратура повідомила про підозру першому заступнику голови правління НАК «Нафтогаз України» Сергію Переломі в розкраданні державної власності.
Сергій Перелома за гратами

Перший заступник голови правління НАК «Нафтогаз України» Сергій Перелома пов'язує своє затримання з тим, що на наступному тижні закінчується термін подачі конкурсних заявок на приватизацію Одеського припортового заводу.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сайт ТОВ «ЮПЕКО КИЇВ».

«Цілком ймовірно хтось виходячи зі своїх політико-економічних інтересів не бажає проводити таку приватизацію, і шляхом надання завідомо неправдивих звинувачень щодо мене, хоче її зупинити», – додав він.

Перелома також не визнає звинувачення в корупційних діяннях на свою адресу.

«Звинувачення антикорупційної прокуратури є безпідставними і недоведеними. НАБУ спирається на події, які не мали місця взагалі», – зазначив перший заступник голови правління НАКу.

МВФ та ЄБРР пропонують Україні переглянути ціну продажу ОПЗМВФ та Європейський банк реконструкції та розвитку запропонували Україні знизити ціну на Одеський припортовий завод.

Нагадаємо, 14 липня Антикорупційна прокуратура повідомила про підозру першому заступнику голови правління НАК «Нафтогаз України» Сергію Переломі в розкраданні державної власності.

За словами антикорупційного прокурора Назара Холодницького, в травні 2015 року Перелома, який є головою наглядової ради «Одеського припортового заводу», вирішив здійснити розкрадання держвласності на суму близько 205 млн гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: