ГПУ проти НАБУ: соцмережі обговорюють конфлікт між правоохоронними органами

Читать на русском

Користувачі соціальних мереж обговорюють новий епізод у конфлікті між Генеральною прокуратурою та Антикорупційним бюро.

Конфлікт між Генеральною прокуратурою України та Національним антикорупційним бюро вже кілька днів продовжує залишатися однією з найбільш обговорюваних тем у соціальних мережах. Незважаючи на заяву глави Бюро Артема Ситника про те, що жодної війни між ГПУ та НАБУ немає, конфлікт між правоохоронними органами продовжує обростати новими подробицями.

Сьогодні народний депутат України Мустафа Найєм на своїй сторінці в Facebook висловив думку про те, що Генеральна прокуратура іта Служба безпеки готують низку кримінальних проваджень проти працівників Антикорупційного бюро.

«Атака на НАБУ набирає обертів. Якщо я правильно все розумію, Генеральна прокуратура та СБУ готують низку кримінальних проваджень щодо працівників Антикорупційного бюро, в тому числі із середньої керівної ланки. Зокрема, найближчим часом готується підозра керівництву підрозділу детективів. Атака буде по всіх фронтах – звинувачення у протиправній діяльності, публічна дискредитація, саботаж, повне призупинення створення Антикорупційного суду», – написав Найєм.

Народний депутат Єгор Соболєв на своїй сторінці прокоментував опубліковане днями відео допиту потерпілих працівників НАБУ, які заявляють про напад і тортури з боку прокурорів ГПУ: «Антикорупційне бюро має розслідувати напад і тортури своїх технічних працівників з боку прокурорів Генеральної прокуратури як пріоритетну справу. Якщо розслідування підтвердить ці слова, всі винні прокурори мають бути звільнені й постати перед судом. У тому числі заступник генпрокурора, якщо підтвердиться, що він також брав участь у залякуванні».

Громадський активіст Віталій Шабунін закликав українців прийти на акцію протесту проти дій працівників ГПУ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: