На «Марші рівності» в Одесі затримано два десятки людей

Читать на русском
В Одесі поліція запобігла масовим провокаціям на Марші рівності, затримано двадцятьох людей, що поводились агресивно.
Фото: facebook.com/OdessaPride

На «Марші рівності» в Одесі поліції вдалося запобігти масовим провокаціям.

Під час ходи правоохоронці затримали двадцятьох людей, що прорвалися через кордон поліції та поводилися агресивно, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Українську правду».

«20 чоловік, які вели себе агресивно, доставлені до Приморського відділу поліції для встановлення їх особистостей та проведення профілактичних бесід», – повідомили в поліції.

«Марш рівності» в Києві: реакція політиків, журналістів і пересічних українців12 травня в Києві пройшов так званий Марш рівності. Огляд реакції користувачів соціальних мереж.

Загалом до охорони «Маршу рівності» були залучені понад 700 правоохоронців, у той час як кількість учасників маршу складала всього близько 50 людей.

Успішне проведення «Маршу рівності у своєму Twitter привітав і посол США в Україні Джеффрі Пайєтт. «Вітаю мирний #OdesaPride2016. Вдалий перший крок. Доказ того, що Україна змінюється», – написав він.

Нагадаємо, 12 серпня Одеський окружний адміністративний суд заборонив проведення «Одеса Прайд 2016», проте захід усе-одно відбувся.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: