Мосійчук проти ЛГБТ: перемогли сексуальні меншини

Читать на русском
Народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук обіцяв заборонити проведення Маршу рівності, але свою обіцянку не виконав.
Ігор МосійчукФото: Апостроф

У неділю, 12 червня, в столиці України пройшов п'ятий міжнародний форум ЛГБТ «КиївПрайд 2016». Багато українських політиків, коментуючи цю акцію, висловлювалися досить негативно в бік активістів «Маршу рівності».

Один із таких політиків – народний депутат від «Радикальної партії» Ігор Мосійчук, який пообіцяв докласти максимум зусиль, щоб заборонити «цю пошесть на українських теренах».

Таку радикальну заяву Мосійчук зробив напередодні проведення минулорічного «Маршу рівності». Нардеп також пообіцяв заручитися підтримкою представників усіх фракцій коаліції для посилення відповідальності за пропаганду сексуальних збочень шляхом внесення змін до Кримінального кодексу.

Через рік можна констатувати: радикальна обіцянка Мосійчука виявилася банальним популізмом – відповідних змін до законодавства України нардеп так і не вніс.

За даними «Слова і Діла», всього нардеп дав 80 обіцянок, майже половину з яких провалив.

Цьогорічний «Марш рівності» в Києві пройшов без серйозних сутичок, нападів на активістів ЛГБТ або їх побиття. До слова, саме це й обіцяла глава Нацполіціі Хатія Деканоїдзе.

Станом на сьогодні рейтинг відповідальності Деканоїдзе становить 32%. З 19 своїх обіцянок шеф української поліції виконала 6, провалила – 2, а ще 11 її заяв перебувають у процесі виконання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: