ООН скликає Раду безпеки по «кримським» провокаціям Росії

Читать на русском
Зустріч Ради Безпеки ООН пройде з ініціативи української сторони, про яку стало відомо сьогодні в другій половині дня.

Рада безпеки Організації Об'єднаних Націй (ООН) сьогодні, 11 серпня, проведе екстрене засідання у зв'язку з провокацією РФ на території включеного Криму.

Зустріч пройде за ініціативою української сторони, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Reuters.

У зв'язку з провокаціями на адмінкордоні Криму і Херсонській області Президент України Петро Порошенко доручив привести всі підрозділи силових структур поблизу адміністративного кордону Херсонської області та окупованої Автономної Республіки Крим в посилену бойову готовність.

Росія влаштувала перестрілку в Криму з метою звинувачення України – розвідкаЗа інформацією, наявною у Головного управління розвідки Міністерства оборони України (ГУР МО) на півночі окупованого РФ Кримського півострова відбулося збройне зіткнення між військовослужбовцями ЗС РФ і прикордонною службою ФСБ РФ з використанням стрілецької зброї.

Нагадаємо, що секретар Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Олександр Турчинов заявив, що кремлівське керівництво понесе великі втрати в разі активізації агресії проти України.

Як повідомлялося, ФСБ звинувачує Україну в підготовці «терактів» в Криму. Російський лідер Володимир Путін в зв'язку з цим заявив, що Україна перейшла до терору.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: