КМДА зробила вулицю Сагайдачного частково пішохідною

Читать на русском
У вихідні, святкові, неробочі дні, а також дні релігійних свят з 12:00 до 22:00 буде обмежено рух в межах від Контрактової площі до вул. Андріївської.

Київська міська державна адміністрація (КМДА) обмежила рух автомобільного транспорту на вул. Петра Сагайдачного в Києві у вихідні та святкові дні.

Відповідне розпорядження підписав мер Києва Віталій Кличко, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу КМДА.

«У вихідні, святкові, неробочі дні, а також дні релігійних свят з 12:00 до 22:00 буде обмежено рух в межах від Контрактової площі до вул. Андріївської», – йдеться в повідомленні.

Столична мерія купить для шкіл 25 тисяч електронних підручниківКМДА планує протягом 3 років закупити для учнів столичних шкіл 25 тисяч електронних підручників.

У зазначений час також буде введено двосторонній рух і обмежена зупинка транспортних засобів на вул. Борисоглібській, в межах від вул. Братської до вул. Петра Сагайдачного.

Влада Києва прийняла таке рішення з метою створення належних умов відпочинку жителів і гостей міста, а також для зменшення викидів відпрацьованих газів транспортних засобів.

Раніше директор КП «Київський центр розвитку міського середовища» Денис Півнев заявив, що КМДА буде залучати посольства іноземних держав до облагороджування міських парків і скверів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: