В Україні з'явиться офіс підтримки інвестицій

Читать на русском
В Україні запускають офіс підтримки інвестицій за фінансової підтримки фонду прямих інвестицій Western NIS Enterprise Fund.

Кабінет міністрів України у вересні поточного року має намір запустити офіс підтримки інвестицій за фінансової підтримки фондами прямих інвестицій Western NIS Enterprise Fund.

Про це повідомив прем'єр-міністр Володимир Гройсман, передає «Слово і Діло».

«Мета - створити точку входу для залучення інвестицій...», - повідомив Гройсман, відкриваючи засідання Кабміну.

В ЄБРР визначили найцікавіші сфери для інвестицій в УкраїнуГлава представництва Європейського банку реконструкції та розвитку Шевкі Аджунер розповів про пріоритетні сфери для капіталовкладень в Україні.

Гройсман пояснив, що для координації роботи створюваного офісу з урядом, міністерствами та іншими органами влади буде призначений урядовий уповноважений.

«Окремо хотів сказати, що, в тому числі, ми будемо взаємодіяти з усіма бізнес асоціаціями, в тому числі і міжнародними - Американська торгова палата, Європейська бізнес асоціація, посольствам», - підкреслив прем'єр.

Керувати новим органом буде перший заступник міністра фінансів Оксана Маркарова, яка до приходу в Мінфін в на початку 2015 року 17 років працювала в інвестиційному бізнесі, зокрема, у фонді WNISEF.

Нагадаємо, що США готові вкладати інвестиції в розвиток української економіки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: