У Київраді розповіли, скільки інвестицій залучили до столиці

Читать на русском
Секретар Київради Володимир Прокопів розповів, скільки інвестицій Київ отримає цього року й на що підуть ці кошти.
Володимир Прокопів

Секретар Київської міської ради Володимир Прокопів заявив, що до Києва цього року планується залучити 10 млрд грн інвестицій.

Як передає «Слово і Діло», про це Прокопів розповів у інтерв'ю виданню «Гордон».

За словами Прокопіва, значна заслуга в залученні інвестицій до Києва належить імені мера столиці. «Доводиться використовувати ім'я Кличка, щоб інвестиції все-таки заходили. Йому в світі довіряють. І значна заслуга мера в тому, що інвестиції є», – зазначив він.

Київраді мало Михайлівської – паркінги збираються побудувати ще під декількома площамиЗаступник глави Київської міської ради Володимир Прокопів запевнив киян, що підземні паркінги не побудують без узгодження з ними.

Щодо інвестицій, то, за словами секретаря Київради, вони підуть на реалізацію ключових проектів у місті. Зокрема, на транспортну інфраструктуру – будівництво магістралей, велодоріжок і паркінгів, оновлення громадського транспорту та розвиток безбар'єрного середовища.

Нагадаємо, раніше Сергій Тарута заявляв, що світові фінансові інституції та комерційні банки Німеччини готові виділити Україні у вигляді допомоги та капітальних вкладень до 150 млрд євро.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: