Парламент визначився з бюджетом Міністерства з окупованих територій

Читать на русском
Депутати внесли зміни до Державного бюджету з метою фінансування Міністерства з питань окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб.

Верховна Рада підтримала зміню до Бюджету-2016, що передбачають фінансування Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб.

Зміни до головного кошторису країни підтримали 272 народних обранця, повідомляє «Слово і Діло».

Закон передбачає, що до бюджетних програм нового міністерства будуть включені статті витрат, що раніше передбачалися для керівництва в Автономній Республіці Крим (3,02 млн грн) та на керівництво та управління у сфері відновлення Донбасу (7,17 млн грн).

Тука назвав реальну кількість переселенцівЗаступник міністра з питань внутрішньо переміщених осіб та окупованих територій Георгій Тука заявив, що в Україні 800 тисяч внутрішніх переселенців.

Таким чином, загальний бюджет відомства складе майже 10,2 млн грн, з яких 7,42 млн грн піде на оплату праці, 380 тис. грн – на оплату комунальних послуг та енергоносіїв.

Нагадаємо раніше про прогнозований рівень фінансування Міністерства говорив заступник міністра Георгій Тука, повідомивши також, що відомство планує відкрити три регіональних представництва, «щоб бути ближче до землі».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: