Тука назвав реальну кількість переселенців

Читать на русском
Заступник міністра з питань внутрішньо переміщених осіб та окупованих територій Георгій Тука заявив, що в Україні 800 тисяч внутрішніх переселенців.
Георгій Тука

Заступник міністра з питань окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука заявив, що реальна кількість внутрішніх переселенців становить 800 тисяч осіб.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Радіо Свобода».

Тука прокоментував можливість проведення виборів на ДонбасіЗаступник міністра з питань окупованих територій Георгій Тука заявив про необхідність очищення Донбасу від сепаратистів.

За словами Туки, Кабмін називає цифру в 1,7 млн ​​внутрішніх переселенців, але за даними міжнародних організацій, їх близько 800 тисяч.

«За даними Мінсоцполітики України, зареєстрованих переселенців – 1,7 мільйона. Але за оцінками міжнародних організацій, на території України реально перебуває близько 800 тисяч», – сказав заступник міністра.

Нагадаємо, в Мінсоцполітики заявляли, що станом на 6 червня 2016 року в Україні зафіксовано 1 млн 785 тис. 740 переселенців або 1 млн 445 тис. 660 сімей з окупованих районів Донбасу та Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: