Насалик розблокував рахунки «Енергоатома»

Читать на русском
В березні 2016 року виконавча служба наклала арешт на банківські рахунки і деяке майно компанії Енергоатом на загальну суму 200 млрд грн.
Ігор Насалик

Рахунки НАЕК «Енергоатом», які були заарештовані Державною виконавчою службою в березні 2016 року, знову надійшли в розпорядження компанії.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик, передає «Слово і Діло».

«Вдалося розблокувати рахунки НАЕК, що дає можливість стабілізувати роботу (НАЕК «Енергоатом» – ред.)», – заявив міністр.

Завищені тарифи ДТЕК принесуть Ахметову щонайменше 10 млрд грн – ГерусМаніпуляції з тарифом на відпуск електроенергії з боку регулятора в особі НКРЕКУ принесуть додатковий дохід ТОВ ДТЕК, яке контролюється Рінатом Ахметовим, в розмірі не менше 10 млрд грн.

Відзначимо, що в березні 2016 року виконавча служба наклала арешт на банківські рахунки і деяке майно компанії «Енергоатом» на загальну суму 200 млрд грн. Це призвело до неможливості продовжувати фінансово-господарську діяльність найбільшої в Україні енергогенеруючої компанії.

Нагадаємо, що Westinghouse Electric підписала Меморандум про взаєморозуміння з ПАТ «Турбоатом», метою якого є координація та співпраця для збільшення потужності українських АЕС.

Раніше повідомлялося, що Міненерго впроваджує елементи кібербезпеки на українських електростанціях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: