На Західній Україні град пошкодив більше 6 тисяч будинків

Читать на русском
Град та сильна злива, що вчора пройшли в Західній Україні, пошкодили покрівлю майже 6,4 тисяч будинків у Закарпатській і Львівській областях.
Фото: Facebook, Олена Яхно

Град та сильні зливи, що у вівторок пройшли в Західній Україні, пошкодили в Закарпатській та Львівській областях 6350 дахів будівель.

Також постраждали 290 гектарів сільськогосподарських насаджень, 190 гектарів садів, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу ДСНС.

«21 червня в трьох районах Закарпатської та в двох районах Львівської областей внаслідок несприятливих погодних умов (шквалисті пориви вітру, град, злива), за попередньою інформацією, сталося часткове пошкодження понад 6 тисяч 350 покрівель будівель (житлові будинки, об'єкти соціально-побутової сфери та господарські споруди), 290 га сільськогосподарських культур, 190 га садів, повалені 59 дерев», – йдеться у зведенні Держслужби з питань надзвичайних ситуацій.

В аварійно-відновлювальних роботах задіяна 321 людина та 80 одиниць техніки. Своєю чергою, бригади обленерго працюють над відновленням електропостачання у знеструмлених населених пунктах, яких станом на ранок середи було 159.

«Повністю відновлено електропостачання в Закарпатській (9 населених пунктів), Тернопільській (39 н. п.), Хмельницькій (19 н. п.) та Чернівецькій (30 н. п.) областях. Станом на 7:00 22 червня залишаються знеструмленими 159 н. п. (відновлено електропостачання в 203 н. п.)», – уточнили в ДСНС.

Нагадаємо, 17 червня в місті Ізмаїл Одеської області було зафіксоване масове отруєння людей, наразі з діагнозом «гостра кишкова інфекція» в лікарнях перебувають більше 500 жителів районного центру.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: