Микольська назвала відмінності нового уряду від попереднього

Читать на русском
Заступник глави МЕРТ Наталія Микольська заявила, що новий Кабмін доволі швидко ухвалює рішення щодо ініціатив та реформ.

Торговий представник України, заступник міністра економічного розвитку та торгівлі Наталія Микольська заявила, що новий український уряд доволі швидко ухвалює рішення щодо реформ.

Про це вона розповіла в інтерв'ю «5 каналу», повідомляє «Слово і Діло».

«У нас новий міністр та віце-прем'єр, прем'єр-міністр та новий склад уряду. Тобто змінилося питання підходів до організації роботи, змінилося питання в тому, що з приводу багатьох речей, якими я займаюся, іноді є свіже сприйняття, корисне та потрібне мені», – наголосила Микольська.

Старі реформи нового Кабміну: які зміни підготували в уряді?Слово і Діло проаналізувало проект плану пріоритетних дій Кабінету міністрів України на 2016 рік.

Втім, за її словами, деякі ініціативи та речі доводиться пояснювати декілька разів, починаючи спочатку. Водночас швидкість ухвалювання відповідних рішень є дуже високою.

«На першому етапі є така ініціатива. Тобто є проблема й потрібно терміново шукати шляхи її вирішення», – зауважила заступник міністра.

Нагадаємо, 14 квітня Верховна Рада затвердила нового прем'єр-міністра Володимира Гройсмана та новий склад Кабміну.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: