Наприкінці травня відбудеться з'їзд «БПП»

Читать на русском
В кінці місяця відбудеться з'їзд БПП, на якому будуть затверджені кандидати на участь у довиборах у мажоритарних округах та обраний новий глава партії.

Наприкінці цього місяця відбудеться з'їзд партії «Блок Петра Порошенка», на якому будуть висунуті кандидати на довибори в п'яти округах.

Про це «Сегодня.ua» заявив заступник голови фракції «БПП» Олексій Гончаренко, пише «Слово і Діло».

На з'їзді також планують позбавити мера Києва посади керівника пропрезидентської партії через дію закону «Про державну службу».

Лави «БПП» офіційно поповнив іще один депутатЦентральна виборча комісія зареєструвала народним депутатом колишнього міністра культури та депутата кількох скликань.

«Так, це питання ми також будемо обговорювати на з'їзді. Поки про кандидатури говорити зарано, давайте дочекаємося рішення з'їзду», – сказав Гончаренко.

Неофіційно в «БПП» припускають, що замість Кличка призначать технічного кандидата, яким може стати Ігор Гринів, призначений учора головою фракції пропрезидентської партії в парламенті.

Нагадаємо, кількома днями раніше мер Києва Віталій Кличко підкреслив, що не збирається більше суміщати посади керівника партії та міського голови, щоб не порушувати закон.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: