«БПП» знову обіцяє внести до Ради кандидатури до ЦВК

Читать на русском
Народний депутат України від фракції БПП Володимир Ар'єв заявив, що кандидатури в ЦВК можуть бути внесені на наступному пленарному тижні.
Володимир Ар'єв

Народний депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка» Володимр Ар'єв заявив, що наступного пленарного тижня до Верховної Ради внесуть кандидатури на посади членів Центральної виборчої комісії.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу «БПП».

За словами Ар'єва, кандидатури на посади нового складу ЦВК можуть бути внесені вже наступного пленарного тижня.

У ЦВК пояснили, чому досі не призначені перевибори на окрузі ЄремеєваЗаступник голови ЦВК Андрій Магера заявив про відсутність свідоцтва про смерть нардепа Ігоря Єремєєва.

«Сподіваюся, що нам вистачить такого ж завзяття й при ухваленні інших необхідних законів і рішень. Так важливим і актуальним є питання призначення нового складу ЦВК. За моєю інформацією, наступного пленарного тижня можуть бути внесені відповідні кандидатури. Також нам потрібно ухвалити низку економічних законів, запропонованих урядом. Дуже шкода, що на такі закони в нас не вистачає голосів, банально через відсутність депутатів на робочих місцях», – сказав Ар'єв.

Нагадаємо, 10 травня Юрій Луценко заявив, що Президент України Петро Порошенко вже цього тижня внесе до Верховної Ради кандидатури членів Центральної виборчої комісії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: