Парубій відреагував на рішення ВСУ щодо Мосійчука

Читать на русском
Спікер парламенту вважає, що в питанні відновлення депутатських повноважень радикала Ігоря Мосійчука мають розбиратися юристи.
Андрій Парубій

Глава Верховної Ради України Андрій Парубій вважає рішення Верховного та Вищого адміністративного суду України про неправомірність позбавлення депутатських повноважень представника «Радикальної партії» Ігоря Мосійчука суто юридичним питанням.

Про це він сказав на брифінгу у вівторок, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Це юридичний аспект, наші юристи з цього приводу, відповідно, готують документи, і я не хотів би коментувати процес судового розгляду. Це процес судового розгляду, питання наших адвокатів. Наскільки мені відомо, апарат Верховної Ради підготував необхідні юридичні документи з цього питання», – заявив Парубій.

Зважений та щасливий: як виконує свої обіцянки Ігор Мосійчук?Наскільки відповідально справляється з виконанням своїх обіцянок народний депутат України Ігор Мосійчук?

Як уже повідомлялося сьогодні, судова палата в адміністративних справах Верховного суду залишила без задоволення апеляцію Верховної Ради на рішення Вищого адміністративного суду про неправомірність позбавлення Ігоря Мосійчука повноважень народного депутата України.

Нагадаємо, парламент більшістю голосів позбавив Мосійчука депутатської недоторканності 17 вересня минулого року, коли прямо на засіданні Ради докази його причетності до корупції пред'явив генеральний прокурор Віктор Шокін.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: